Attraktioner

De bedste oplevelser helt tæt på

Kragenæs Marina Lystcamp ligger tæt på de bedste oplevelser på Lolland-Falster

Vi har samlet de bedste oplevelser på et kort herunder. Fra campingpladsen er du i gåafstand til kunstmonumentet Dodekalitten, der er en af Lollands største attraktioner. Du kan også tage med en af de små færger til Femø eller Fejø, der ligger smukt ude i Smålandshavet. Inden for 20 minutter ligger de to købstæder Nakskov og Maribo. I Maribo kan du bl.a. se Maribo Domkirke og efterfølgende sejle en tur med turbåden Anemonen, der tager dig med rundt i hele Naturpark Maribosøerne. Kører du til Nakskov, er det anbefalet at sejle en tur med Postbåden, der tager dig med rundt i den ørige Naturpark Nakskov Fjord. En kort køretur fra campingpladsen kan du opleve over 1000 dyr i Knuthenborg Safaripark eller udleve din indre vandhund i Lalandia Aquadome.

Oplev Maribosøerne til vands i en kano, kajak, på et SUP board eller en vandcykel fra Maribo Kano. Du kan også opleve Smålandsfarvandets ø-rige med en kano, kajak, båd eller et SUP board fra Kragenæs Marina Kano.

Har du brug for flere forslag, kan du besøge Visit Lolland-Falster eller turistbureauerne i Nakskov eller Maribo. Under kortet har vi samlet billeder af mange af de bedste oplevelser på Lolland-Falster.