Hytteferie

Hytteferie på Kragenæs Marina Lystcamp

Lej en hytte midt i første række til Smålandshavet

Hold din hytteferie i en af de fantastiske hytter hos Kragenæs Marina Lystcamp. Uanset hvilken type hytte du vælger, er der lagt op til en fed ferie for hele familien. Hytterne er af høj kvalitet, og med en placering helt tæt på Smålandshavet, er du helt tæt på både natur og andre fantastiske oplevelser på Lolland-Falster. På selve campingpladsen er der bl.a. legeplads og en kiosk, hvor du kan købe alle fornødenheder. Check-in kan ske efter kl. 15.00 og check-out skal ske før kl. 11.00. Forbrug af el og vand er inkluderet i prisen. Der kan tilkøbes linnedpakke for 90,- DKK og lejes badehåndklæde for 30,- DKK.

Priserne for højsæson gælder i 2024 weekender med helligdage samt uge 25-33. Åbningsperioden er 23. marts til 23. oktober.

Book din ferie hos Kragenæs Marina Lystcamp nu og få en fantastisk oplevelse i første række til Smålandshavet.

Klik på kortet og få et overblik over Kragenæs Marina Lystcamp

Hytte med havudsigt, 6 sengepladser:

Hytterne med havudsigt ligger smukt ud til marinaen, hvor de har en flot udsigt til marina, kyst og hav. I disse hytter er der plads til 4 voksne og 2 børn. Praktisk indretning med køjer, hems, elvarme, klædeskab og spisebord. Der er et lille køkken med kogeplade, vand, køleskab, elkedel, kaffekande, køkkenredskaber og service til 6 personer. På terrassen er der bord og bænke. Trådløst internet er gratis.

Pris i højsæson: 750,- DKK. pr. døgn (min. 2 døgn)
Pris i lavsæson: 550,- DKK. pr. døgn (min. 2 døgn)

Hytte med toilet og havudsigt, 5 sengepladser:

Vores hytter med toilet og havudsigt ligger smukt ud til marinaen, hvor de har en flot udsigt til marina, kyst og hav. I disse hytter er der plads til 2 voksne og 3 børn. Indrettet med køjer, hems, elvarme og spisebord. Der er et lille køkken med kogeplade, vand, køleskab, elkedel, kaffekande, køkkenredskaber og service. Trådløst internet er gratis.

Pris i højsæson: 850,- DKK. pr. døgn (min. 2 døgn)
Pris i lavsæson: 650,- DKK. pr. døgn (min. 2 døgn)

Transithytte i skovkanten, 2 sengepladser:

Charmerende retro-hytter med overdækket terrasse og plads til 2 personer. Hytterne ligger smukt i skovkanten med udsigt til campingpladsen, havnen og kysten i baggrunden. Indrettet med to senge og spisebord. Der er et køleskab, en elkedel, stempelkande og service til 2. Hytten har elvarme, og der er gratis trådløst internet. Transithytterne har ikke indlagt vand.

Pris i højsæson: 425,- DKK. for 1 døgn.
Pris i lavsæson: 350,- DKK. for 1 døgn.
Pris for hund: 75,- DKK. pr. døgn