Ferie i husbåd

Ferie i husbåd på Kragenæs Marina Lystcamp

Lej en luksus feriehusbåd i første række til Smålandshavet

Kragenæs Marina Lystcamp er placeret smukt ud til Smålandshavet, omgivet af skov, strand, havn og marina. Her har du en helt unik udsigt til kunstmonumentet Dodekalitten, og du kan se de hyggelige, små færger sejle til og fra Fejø og Femø i Smålandshavet. Med en ferie i husbåd hos Kragenæs Marina Lystcamp er du langt fra støj og trafikkaos – her finder du ro, frisk luft, fuglefløjt og højt til himlen.

Husbåden er luksuriøst indrettet med spiseplads og hyggehjørne i salonen og eget køkken, toilet og bad. Der er soveværelse med dobbeltseng og ikke mindst en smuk tagterrasse. Overalt i husbåden er der en helt unik udsigt.

Når du er på ferie i husbåd hos Kragenæs Marina Lystcamp, er faciliteterne i top. Der er naturligvis gratis adgang til trådløst internet både på husbåden og på hele campingpladsen. Desuden har vi et vaskeri, og i receptionen har vi en kiosk, hvor du fra kl. 7.30 kan købe morgenbrød, avis og diverse fornødenheder. Check-in kan ske mellem kl. 16.00 og 19.00, og check-out skal ske inden kl. 11.00.

Book din ferie hos Kragenæs Marina Lystcamp nu og få en fantastisk oplevelse i første række til Smålandshavet.

PRISER & ÅBNINGSTIDER


Husbåd:

2 personer: fra
DKK. 950 ,- til 1250,-
pr. overnatning
inkl. vand og elforbrug

slutrengøring:
DKK. 350,-

book online!

Åbningsperiode 2021:
27. marts –
19. september
+ efter aftale