Ferie i husbåd

Ferie i privat husbåd på Kragenæs Marina Lystcamp

Priser & Åbningstider

Luksus husbåd til 2 pers.:
2 personer: Pris fra DKK 1.250 ,- til 1.950,- pr. overnatning inkl. vand, elforbrug samt WiFi.

Slutrengøring:
DKK. 425,-

Åbningsperiode 2023:
Påske – uge 42
+ efter aftale

Husbåd til 4-5 pers.:
I samarbejde med Stern Hausboot kan du i Kragenæs leje hele 3 større husbåde med plads til op til 5 personer. Klik herunder.

Husbåd 32 kvm
Husbåd 35 kvm
Husbåd 40 kvm

Lej en luksus feriehusbåd i første række til Smålandshavet

Kragenæs Marina Lystcamp er placeret smukt ud til Smålandshavet, omgivet af skov, strand, havn og marina. Her har du en helt unik udsigt til kunstmonumentet Dodekalitten, og du kan se de hyggelige, små færger sejle til og fra Fejø og Femø i Smålandshavet. Med en ferie i husbåd hos Kragenæs Marina Lystcamp er du langt fra støj og trafikkaos – her finder du ro, frisk luft, fuglefløjt og højt til himlen.

Husbåden er luksuriøst indrettet med spiseplads og hyggehjørne i salonen og eget køkken, toilet og bad. Der er soveværelse med dobbeltseng og ikke mindst en smuk tagterrasse. Overalt i husbåden er der en helt unik udsigt.

Når du er på ferie i husbåd ved Kragenæs Marina Lystcamp, er faciliteterne i top. Der er naturligvis gratis adgang til trådløst internet både på husbåden og på hele marinaen. Desuden har vi et vaskeri og i receptionen har vi en kiosk, hvor du fra kl. 7.30 kan købe morgenbrød og diverse fornødenheder. Check-in kan ske fra kl. 16.00 og check-out skal ske inden kl. 11.00.

Book din ferie via Kragenæs Marina Lystcamp nu og få en fantastisk oplevelse i første række til Smålandshavet.